Tom

I alt: 0,00 kr.

Compagniet

Go' vin – en smagssag

Kontakt

Hos Compagniet kan du handle vin, når det passer dig:

Webshoppen er åben 24/7/365.

Men du kan også altid komme på Compagniets Vingård for fysisk at handle vin og få en anbefaling af din lokale vinmand!

Der der altid åbent, - du skal blot ringe på tel. 23 43 67 89, for at lave en aftale, så hvis du har lyst til at handle vinsøndag fprmiddag eller onsdag aften, så slå på tråden og vi laver en aftale..

Compagniet holder derudover Gratis-åbent-hus-smagning ca. én lørdag om måneden mellem kl. 13-16, hvor alle kan komme forbi og smage nogle af mine vine,  købe vin én flaske af gangen hvis du har lyst, - jeg har også en palleløfter for jer, der går efter de store indkøb. Check arrangements-kalenderen for at se hvilke lørdage, der er smagning. 

For at bestille vin, vinsmagningsarrangementer eller tilmelde dig et af vores anonncerede arrangementer kan du altid kontakte:

Helge M.L. Sidor   -   mobil 23 43 67 89   -   e-mail: helge@compagniet.dk

   

 

 

Hvis telefonen er lukket eller optaget får du svareren og lægger bare en besked eller sender en e-mail. Jeg vender så tilbage hurtigst muligt.

Alle priserne er netto kontant, inkl. moms, ab lager per 75cl flaske (hvis intet andet er angivet og intet andet aftalt). Der leveres efter aftale over hele landet - evt. med fragtmand - senest tre hverdage efter bestilling og betaling. Jeg tager forbehold for tyrkfejl, ændrede afgiftssatser, udsolgte produkter eller andet som kan skuffe kunderne.

Hvis du har brug for yderligere informationer, er du altid velkommen til at ringe, for at høre mere om om det hele.

Compagniet af 2004 ApS
CVR nr. 26 99 43 49
Åsvej 3, DK - 2680 Solrød Strand