Tom

I alt: 0,00 kr.

Compagniet

Go' vin – en smagssag

Aftalevilkår & persondata

Ejeroplysninger

Compagniet af 2004 ApS
CVR nr. 26 99 43 49
Åsvej 3, DK 2680 Solrød Strand
e-mail: helge@compagniet.dk

Aftalevilkår

OBS! Du kan KUN handle vin hos Compagniet hvis du er over 18 år! Vi forbeholder os retten til at kræve dokumentation for overholdelsen af denne aldersgrænse, inden transaktionen gennemføres!

Compagniet fremsender automatisk en e-mail bekræftigelse på dit køb indeholdende oplysninger om: varens art, evt. leveringsomkostninger, den aftalte leveringsadresse, det aftalte totalbeløb og evt. bemærkninger til fragtmanden.

Når aftalen er indgået, parkeres den indbetaling, du har accepteret, der skal trækkes på dit Dankort, hos vores kortindløser. Når din vin er afsendt overføres indbetalingen til Compagniets konto. Iflg. dansk lovgivning har vi ikke lov til at trække pengene før afsendelsen, og vi kan ikke trække et større beløb end det du har accepteret. Der ligger nemlig et regelsæt til grund for elektronisk betalingsløsninger, som har til formål at opretholde størst mulig sikkerhed mod misbrug. Hvis du derfor opdager en betaling som er trukket fra din konto og du ikke kender til denne betaling, er det kortudstederens (pengeinstitut, finansieringsselskab og lignende) pligt at tilbageføre beløbet til din konto. Kortudstederen må så bagefter kræve penge tilbage fra den butik, som har trukket beløbet.

Persondatapolitik

Du kan regne med 100 pct. diskretion når du handler hos Compagniet. Dine personlige oplysninger vil udelukkende blive anvendt til at levere den rette vare til dig. I forbindelse med den elektroniske betaling lagres ingen konto eller kreditkortoplysninger. Al datakommunikation i forbindelse med den elektroniske betaling sker via Quickpay betalingsserver. Denne datakommunikation sker med størst mulige sikkerhed via en krypteret SSL-forbindelse efter forskrifter fra PBS.

Tilmelder du dig Compagniets nyhedsbrev, har du altid mulighed for at afmelde igen, samt få adgang til de oplysninger (navn og email) der er gemt om dig i forbindelse med nyhedsbrevstilmeldingen.