Tom

I alt: 0,00 kr.

Compagniet

Go' vin – en smagssag

Levering

Levering/Afhentning

Compagniet afsender normalt de bestilte vine 1 - 3 hverdage efter bestillingen. (Ferieperioder undtaget!)

Compagniet benytter Danske Fragtmænd eller egne biler til leveringen.

Ved bestilling af 1 fl. betales kr 75,00

Ved bestilling af 2 - 12 fl. betales kr. 100,00

Ved bestilling af 13 fl. eller derover betales kr. 200,00

Ved bestillinger på kr. 2.500,00 eller derover er leveringen gratis.

Ovennævnte priser & leveringsbetingelser gælder kun for brofaste øer - hvis du bor på en ø man skal sejle til, så ring for at høre nærmere!

Compagniet forbeholder sig retten til kun at levere i Danmark!

Hvis du selv ønsker, at afhente de bestilte vine hos Compagniet, laver du blot en aftale med Helge enten per tel. 23 43 67 89 eller per e-mail: helge@compagniet.dk

Vinen afhentes på adresssen:

Compagniet, Åsvej 3, Jersie Landsby, 2680 Solrød Strand

 

Gode råd og praktiske informationer om levering

Hvis du kan acceptere levering til en erhvervsadresse er det mindre kompliceret for os alle, end levering til din privatadresse.

Hvis du vælger levering til din privatadresse og ikke har mulighed for at være hjemme på din privatadresse i tidsrummet kl.8.00 til kl.  16.00 kan du i din bestilling i feltet "bemærkninger til fragtmanden" notere, at din vin må placeres på et nærmere angivet sted på adressen f.eks. "må stilles i carport" eller "må sættes på terrassen", eller lign.

Dog skal du være opmærksom på, at det er på eget ansvar og at vi ikke yder erstatning, hvis denne type forsendelser meldes forsvundet eller beskadiget efter leveringen.

I tilfælde af ekstreme temperaturer (høj sommervarme eller lav vinterkulde), forbeholder vi os ret til at vente med levering indtil temperaturforholdene tillader forsvarlig forsendelse af vin. Vi vil selvfølgelig holde dig informeret om hvornår vinen afsendes.